21 juli 2014

Malaysia airlines MH17

Heei,

Je hebt het vast gehoord of gelezen; het nieuws van de boeieng 777 van malaysia airlines.
Nu zie je op internet allemaal video's waarin je ziet dan bekende mensen zogenaamd medelijden tonen.
Is dat nu echt oprecht ?
De twee kanten van hun medelijden vertel ik jullie vandaag.

ECHT OPRECHTJa, als je iemand kent ervan en je vindt echt dat het erg is, dan ben je oprecht !
Je toont medelijden aan de achterblijvers, omdat je het meent.

NEPPOOOOOOOO'S
Je kan ook van je producent gehoord hebben dat je even op facebook een berichtje neer moet zetten. Je doet het alleen maar zodat jij ook meer publiciteit krijgt. Ik vind dit echt verschrikkelijk ! Deze mensen staan er helemaal niet bij stil dat er elke dag vele mensen gewoon worden afgeslacht die ook onschuldig zijn. De halve bevolking van India is gewoon vermoord, omdat ze anders waren. In Afrika gaan er elke dag heel veel mensen dood, doordat ze zo weinig betaald krijgen dat ze zich niet goed kunnen onderhouden. Sta daar eens bij stil mensen ! Nu zijn het 200 mensen, maar daar zijn het miljoenen. Er sneuvelen zoveel mensen alleen maar omdat anderen veel macht, rijkdom en eer willen hebben. Alleen is de vraag of je die krijgt als je mensen voor minder dan een euro per dag laat werken...

Ik heb wel medelijden met de achterblijvers, omdat zij het nooit hebben zien aankomen. Alleen ik vind de uitbuiting en oorlogen veel erger.

Zoals jullie nu merken kan het elke dag je laatste zijn, dus ga nooit slapen (of op vakantie) met ruzie. Als dit je laatste dag was voelt de ander zich dan kapot schuldig. Dat is hij/zij natuurlijk nooit helemaal !

Dus, geniet van elke dag die je hier nog zijn mag !
x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten